Hersteld Hervormde Gemeente

Ouderkerk aan den IJssel en omstreken

Elke zondag worden er twee kerkdiensten gehouden. De eerste dienst begint om 10:00 uur en de tweede dienst om 18:30 uur. Een half uur voordat de dienst begint is de kerk open en vrij toegankelijk.
Op de christelijke feestdagen en op bid- en dankdagen worden er ook diensten gehouden. De aanvangstijden van deze diensten staan vermeld in de agenda.
 
De Hersteld Hervormde Gemeente van Ouderkerk aan den IJssel beschikt over een eigen kerkgebouw dat per 1 januari 2017 in gebruik is genomen. Alle diensten worden in dit kerkgebouw belegd. Bij de kerk is een fors parkeerterrein. Wij vragen u om bij het parkeren de instructies op te volgen die onderstaand vermeld zijn. 
 
In de wintermaanden worden er een aantal Bijbellezingen gehouden. De Bijbellezingen beginnen om 19:30 uur en worden gehouden in ons eigen kerkgebouw. De data staan vermeld in de agenda.
 
Onze koster, dhr. M. Boers, is te bereiken op 06-21544266. 
 
 

Parkeren nieuwe kerk

De eerste indruk is de beste. Dat zal ook gelden voor het gebruik van ons kerkgebouw. Als we gaan parkeren in de woonwijken of langs de weg en overlast bezorgen dan is de eerste indruk een slechte. Dus vriendelijk en dringend verzoeken wij u dat niet te doen. Het parkeerterrein is groot genoeg! Een nadere toelichting, ook voor degenen die lopend of met de fiets komen, kunt u hier vinden. 

Het zou ook fijn zijn als degenen die een of meerdere plaatsen in hun auto over hebben, de moeite zouden nemen om eens iemand te benaderen en te vragen om mee te willen rijden. Met name oudere mensen kunnen afhankelijk zijn van anderen om naar de kerk te kunnen gaan. Mocht u plaats in de auto over hebben of zelf geen vervoersmogelijkheden hebben, dan kunt u contact opnemen met diaken F. van der Bas (684636).

 
9 juni 10:00 -
Kerkdienst

9 juni 18:30 -
Kerkdienst

15 juni 09:00 -
Mannenensemble Maranatha

15 juni 09:00 -
Oudpapier inzameling

19 juni 19:45 -
activiteitencommissie

1 juli 19:30 -
Doopzitting

3 juli 09:45 -
Informele ontmoeting

5 juli 19:45 -
Zangvereniging de Bovenstem

8 juli 20:00 -
Kerkvoogdij vergadering

9 juli 19:30 -
Diaconie vergadering