Hersteld Hervormde Gemeente

Ouderkerk aan den IJssel en omstreken

Vele malen per week krijgt u folders door de bus. Veel gemeenteleden houden dit al jaren apart en leveren dit op de inzamelochtenden van HHG Ouderkerk aan den IJssel e.o. in. Inmiddels hebben we door deze inzameling al aardig wat geld ingezameld voor het orgel in de nieuw te bouwen kerk voor onze gemeente. 

Elke derde zaterdag van de maand hebben we een inzamelochtend op de zaterdagmorgen tussen 9:00 uur en 12:00 uur. U kunt onze container vinden bij Touwslagerij Schouten, IJsseldijk West 42 in Ouderkerk aan den IJssel. Dit is naast de koekfabriek Bakkersland.

In deze tijd zult u misschien ook wel een computer hebben en weleens printen. De cartridges in uw printer raken leeg. Lege cartridges kunt u op de inzamelochtend ook inleveren, evenals oude mobiele telefoons. Samen met het oud papier brengt dit geld op voor hetzelfde doel.

In de Gemeenteklanken, maar daarnaast ook in huis-aan-huisbladen en op de site van de burgerlijke gemeente, vermelden we de datums van de inzamelochtenden.


Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.